O voce magică și două orchestre ale Radioului vor colinda pe ritmuri de muzică ușoară și jazz în două seri de poveste, la Sala Radio!

Așteptarea Crăciunului se anunță cu atât mai specială cu cât colindătorii – surpriză, în cele două concerte consecutive programate la Sala Radio joi, 21 decembrie, și vineri, 22 decembrie, în fiecare seară de la ora 19.00, vor fi Paula Seling, alături de Orchestra de Cameră Radio și de Big Band-ul Radio, conduse de Ionel Tudor.

Cu timbrul și căldura unei voci inconfundabile, Paula Seling va interpreta un mix de colinde tradiționale românești – între care Cerul și pământulO ce veste minunată, Colindiță sfântă sau Din cer senin – în aranjament orchestral, alături de piese aflate la granița între mai multe genuri muzicale, șlagăre de succes și alte piese din repertoriul românesc de muzică ușoară.  

Concertul poate fi ascultat în direct pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical din ţară şi în streaming live pe Internet pe www.radioromaniacultural.ro și www.romania-muzical.ro.

Începând din noua stagiune, biletele şi abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor şi Corurilor Radio se vor achiziţiona on-line prin reţeaua www.bilete.roAcestea se pot achiziționa și la casa de bilete a Sălii Radio şi sunt disponibile, de asemenea, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos şi Inmedio, semnalizate Bilete.ro.

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro.