Dacă vreți să dăruiți un cadou special celor dragi, atunci un abonament la concertele din stagiunea Sălii Radio este cea mai bună idee! Ultimele 3 luni ale stagiunii 2018-2019 (aprilie-iunie) aduc pe scena celei mai mari săli de concerte simfonice din România evenimente speciale: invitați din țară și din străinătate și un program extrem de atractiv, cu cei mai mari compozitori ai muzicii clasice și ”hit-uri” ale repertoriului simfonic!

Printre invitații speciali pe care îi veți aplauda pe scena Sălii Radio se numără dirijorii ANASTASIOS SYMEONIDIS, KASPAR ZEHNDER, JANKÓ ZSOLT, ROSSEN GERGOV, CHRISTIAN SCHUMANN, MORITZ GNANN, OLIVIER ROBE, DUNCAN WARD ș.a. și soliști de talie internațională precum violoniștii REMUS AZOIȚEI, VLAD STĂNCULEASA și BOGDAN ZVORIŞTEANU, violoncelistul ANDREI IONIȚĂ, pianista LUIZA BORAC ș.a.

 

Începând de miercuri, 6 martie 2019, abonamentele pentru ultimele 3 luni de stagiune (aprilie-iunie 2019) vor fi puse la vânzare. Pentru a vedea care sunt evenimentele din stagiune la care sunt valabile abonamentele, va rugăm să consultați secțiunea de program de pe site-ul www.orchestreradio.ro.

Biletele individuale pentru cele 3 luni vor intra la vânzare începând din data de 11 martie.

 

Stagiunea de concerte de la Sala Radio va continua cu o paletă variată de evenimente, de la concerte simfonice sau recitaluri camerale propuse de Orchestra Națională Radio și Orchestra de Cameră Radio, la concerte de jazz, pop, blues ale Big Band-ului Radio, concertele folclorice ale Orchestrei de Muzică Populară, concertele Corului de Copii Radio și ale Corului Academic Radio etc.

Printre evenimentele speciale pe care nu trebuie să le ratați la Sala Radio se numără recitalurile de la București din cadrul turneelor naționale Pianul Călător – susținut de pianistul HORIA MIHAIL și Turneul Stradivadrius – prezentat de violonistul ALEXANDRU TOMESCU, concertele 100% Mozart și 100% Bach oferite de Orchestra de Cameră Radio, concertul anual susținut de laureații concursului Drumul spre Celebritate, Concertul Regal prezentat anual de Orchestra Națională Radio în preajma zilei de 10 mai, evenimentele găzduite de Sala Radio în Săptămâna Internațională a Muzicii Noi (ediția cu nr. 29) sau evenimentele din cadrul proiectului Moștenitorii României muzicale – realizat de Radio România Muzical și Rotary Club Pipera.

 

Preţurile la abonamente (perioada aprilie-iunie 2019):

 

– Abonamente de acces:

 

– categoria I –  415 lei
– categoria a II-a – 332 lei
– categoria a III-a – 249lei

 

– Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)

– categoria I redus – 249 lei
– categoria a II-a redus – 199 lei

 

Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete telefonic: 021. 314.68.00. Programul este :

  • marti – vineri :  13:00-19:00
  • sâmbătă – duminică:  închis (cu excepția zilelor în care sunt programate concerte, când programul este 13:00-19:00)

 

Biletele și abonamentele la concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi la casa de bilete a Sălii Radio. Abonamentele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate. 

 

                Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro.