Răzvan Suma

Răzvan Suma

Director al Orchestrelor şi Corurilor Radio

Răzvan Suma - Director al Orchestrelor şi Corurilor Radio O prezenţă foarte activă pe scena muzicală românească, violoncelistul Răzvan Suma, solist concertist al Orchestrelor şi Corurilor Radio din 2009, a susţinut sute de recitaluri şi concerte în România şi în străinătate.

Oltea Serban-Parau

Oltea Serban-Parau

Consilier Centrul Cultural Media

Oltea Serban-Parau este muzicolog şi critic muzical, doctor în muzicologie.

Noemi Beatrice Vidu

Noemi Beatrice Vidu

Producator

Şi dacă aşa cum afirma Dinu Lipatti, „muzica trebuie să trăiască sub degetele noastre, sub ochii noştri, în inima şi mintea noastră, cu tot ceea ce noi putem să-i aducem ca ofrandă” atunci propriul meu parcurs, început în interiorul unei familii de muzicieni, nu putea să fie dedicat decât muzicii.

Cristina Barbulescu

Cristina Barbulescu

Expert relatii externe

Cristina Bărbulescu şi-a început specializarea în domeniul promovării evenimentelor culturale la Université Lumière Lyon 2, l’Institut de Communication. A beneficiat ulterior de bursa Guvernului francez, obţinând diploma de master în management cultural la Université „Paul Verlaine” (Metz), moment urmat de publicarea la Paris a volumului “Opere europene astăzi: cum să promovăm un spectacol?” (Harmattan, Paris, 2011).

Andreea Țarălungă

Andreea Țarălungă

secretar de redacție

Care este punctul comun între domeniul construcţiilor şi radio? Deşi dificil poate la prima vedere, răspunsul este unul simplu: voinţa de a dura în timp ceva frumos, dar şi rezistent, de lupta cu multă voinţă, dar şi pasiune, pentru ca un proiect special să devină realitate concretă.