Big Band Radio

despre-big-band-ul-radio

Despre Big Band-ul RadioNecesitatea unui raspuns pertinent la solicitarile societatii a determinat decizia, acum cinci decenii, în 1949, ca în cadrul emisiunilor radiofonice, divertismentul sa primeasca o reprezentare profesionala de tinuta. În aceasta orientare se plaseaza organizarea unui ansamblu de gen, actualmente Big Bandul Societatii Române de Radiodifuziune.


mai mult...
componenta-big-band-ului-radio

Componenta Big Band-ului RadioDirijor: IONEL TUDOR


mai mult...
dirijor---ionel-tudor

Dirijor - Ionel TudorIn ceea ce priveste colaborarea sa cu Orchestra de Estrada Radio, aceasta a inceput inca de la varsta de 14 ani, ca pianist, sub bagheta lui Sile Dinicu, asa incat de la acea varsta frageda, a invatat ce inseamna un ansamblu orchestral si o orchestra de profesionisti de prestigiu. A trecut apoi, prin ani, sub baghetele celor 3 dirijori care au condus orchestra inaintea sa: Sile Dinicu, Cornel Popescu si Ion Cristinoiu.


mai mult...
discografie---big-band-ul-radio

Discografie - Big Band-ul RadioRADIO BIG BAND BLUES - Let The Good Times Roll, Editura Casa Radio 2002 (featuring Berti Barbera, Eugen Caminschi, Sorin Chifiriuc, Hanno Höffer, Gelu Ionescu, Alex Tomaselli)


mai mult...
extrase-de-presa---big-band-ul-radio

Extrase de presa - Big Band-ul Radio
mai mult...


Propuneri parteneriat Parteneri