Solişti

alexandru-tomescu

Alexandru TomescuCu o carieră impresionantă, ce se întinde pe 4 continente şi peste 30 de ţări, Alexandru Tomescu se detaşează net drept liderul tinerei generaţii de violonişti români. Pretutindeni publicul şi presa apreciază la superlativ personalitatea charismatică a artistului, profunzimea şi frumuseţea interpretărilor sale.


mai mult...
horia-mihail

Horia MihailPianistul Horia Mihail a debutat în oraşul său natal Braşov interpretând Concertul în Re major de J. Haydn la vârsta de 10 ani. De atunci a concertat de peste 1000 de ori cu marea majoritate a orchestrelor simfonice din România, inclusiv cu Filarmonica „George Enescu“ din Bucureşti şi cu Orchestra Naţională Radio. „Subtilitatea ritmică şi articulaţia atmosferei şi a culorii sunetului au fost de un fel pe care această muzică (Prokofiev) o primeşte foarte rar“, se scrie în ziarul Boston Globe, după una din apariţiile sale.


mai mult...
razvan-suma

Razvan Suma"Violoncelistul Razvan Suma a fascinat publicul prin talentul, sensibilitatea si inteligenta sa". Astfel caracteriza renumita publicatie germana "Das Orchester" prestanta tânarului violoncelist român - un mare talent muzical, o certitudine artistica a momentului.


mai mult...
gabriel-croitoru

Gabriel Croitoru"Gabriel Croitoru si-a sedus, ca de fiecare data, auditoriul cu o interpretare magistrala. Cu o tehnica desavârsita, care a facut cele mai dificile pasaje solistice sa para floare la ureche, tumultuos, pasional, sangvin, Croitoru a facut din Concertul în Re major pentru vioara si orchestra dei P.I.Ceaikovski înca un argument infailibil pentru postura sa de lider al elitei viorii în România."


mai mult...
cristina-anghelescu

Cristina Anghelescu"Supletea si frumusetea sunetului amplu si puternic ne-a încântat de la începutul aparitiei scenice a Cristinei Anghelescu..." (Bratislava )


mai mult...
dana-borsan

Dana Borsan".....o mare artista, una dintre cele mai stralucite pianiste..." (Actualitatea muzicala ) "...aceasta muziciana pur-sange a oferit o interpretare vibranta, cu o precizie riguroasa ,o stralucire tragica si un foc fascinant .."(Die Rheinpfalz)


mai mult...
voces-cvartet

VOCES CvartetCea mai importantă formaţie românească de cvartet, “Voces”, şi-a început activitatea acum patru decenii, în l973.


mai mult...


Propuneri parteneriat Parteneri