Big Band-ul Radio revine în concert la Sala Radio, la startul unei noi stagiuni, derulată sub genericul Jazz pe românește! Concert-emisiune realizat la inițiativa Radio România Cultural, în parteneriat cu Orchestrele și Corurile Radio, seria Jazz pe româneșteeste un proiect cu frecvență lunară, care propune publicului întâlniri memorabile cu figuri de primă mărime ale jazz-ului contemporan.

În primul concert al noii stagiuni, Big Band-ul Radio va oferi miercuri, 18 octombrie a.c., un program – surpriză, un mix de piese jazz sub bagheta dirijorului Ionel Tudor. Soliștii serii vor fi membrii formației: Sebastian Burneci – trompetă, Silviu Albei – trompetă, Silviu Groaza – trompetă, Cristian Soleanu – saxofon, Paolo Profeti – saxofon, Diana Suciu – saxofon.

Concertul poate fi ascultat în direct pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical din ţară şi în streaming live pe Internet pe www.radioromaniacultural.ro și www.romania-muzical.ro.

 Începând din noua stagiune, biletele şi abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor şi Corurilor Radio se vor achiziţiona on-line prin reţeaua www.bilete.roAcestea se pot achiziționa și la casa de bilete a Sălii Radio şi sunt disponibile, de asemenea, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos şi Inmedio, semnalizate Bilete.ro.

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro.