Dacă v-ați propus să ascultați în acest an muzică bună sau să dăruiți celor dragi un frumos cadou muzical, acum este momentul potrivit să alegeți Sala Radio pentru a vă relaxa în timpul liber ! Orchestrele și Corurile Radio România vă prezintă, la început de primăvară, “oferta muzicală” de neratat pentru ultimele 3 luni de stagiune (aprilie-iunie 2018).

 

Violonistul Alexandru Tomescu, prezent atât în concertele de stagiune cât și în calitate de protagonist al Turneului ”Stradivarius”, pianistul Daniel Petrică Ciobanu – distins cu Premiul al II-lea și cu Premiul publicului în cadrul prestigiosului concurs Artur Rubinstein de la Tel Aviv, prezent pentru prima dată în stagiunea Radio cu un program spectaculos ce include Rapsodia pe o temă de Paganini de Rachmaninov și Rhapsody in blue de Gershwin sau dirijorul Cristian Măcelaru, care revine la Sala Radio cu două propuneri repertoriale irezistibile: Simfonia I de Enescu și Simfonia a II-a de Rachmaninov sunt doar câteva dintre evenimentele ultimei perioade de stagiune la Sala Radio, pe care ați regreta dacă le-ați pierde!

De asemenea, sunteți invitați să îi ascultați pe pianiștii Dana Borșan – interpretă a Concertului nr. 1 de Ceaikovski în seara care va încheia stagiunea Orchestrei Naționale Radio și Horia Mihail – semnatar, și în acest an, al recitalului din cadrul turneului ”Pianul călător”, violonista Ioana Cristina Goicea, dirijorii Leo Hussain, David Crescenzi și Julien Salemkour, acesta din urmă avându-l ca invitat pe unul dintre cei mai importanți pianiști ai momentului, Saleem Abboud Ashkar.

 

Aşadar, pentru a fi siguri că nu pierdeţi cele mai importante evenimente muzicale ale lunilor aprilie-iunie 2018, vă propunem, începând de miercuri, 14 martie, abonamentele pentru ultimele 3 luni de stagiune la Sala Radio.

Vă aşteptăm la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64. Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.

Programul este :

  • de luni până vineri, între orele 13.00-19.00 ;
  • în zilele de concert/spectacol din weekend : 13:00-19:00 (casa este închisă sâmbătă şi duminică în zilele fără concert).

 

Abonamentele sunt valabile la toate concertele şi recitalurile din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio, cu excepția concertelor Orchestrei de Muzică Populară Radio.

 

Preţurile la abonamente (perioada aprilie-iunie 2018):

 

– Abonamente de acces:

– categoria I – 405 lei
– categoria a II-a – 324 lei
– categoria a III-a –243 lei

– Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)

– categoria I redus – 243 lei
– categoria a II-a redus – 195 lei

 

Biletele şi abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor şi Corurilor Radio se achiziționează on-line doar prin reţeaua www.bilete.ro.

Abonamentele de acces cu preţ întreg sunt disponibile şi pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi la Casa de bilete a Sălii Radio Cele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate. 

 

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro