Big Band-ul Radio dirijat de Ionel Tudor îl va avea ca invitat luni, 14 mai, de la ora 19, la Sala Radio, pe saxofonistul Gianni Gagliardi.

             Nascut in Barcelona Gianni Gagliardi este la ora actuală „o stea în ascensiune pe scena de jazz din Brooklyn „, după cum a remarcat Ron Netsky în publicaţia Rochester City. Sunetul său unic, originalitatea și integritatea artistică i-au adus succesul în întreaga lume în genuri diverse, variind de la jazz, la flamenco, alături de mai mari nume precum Al Foster, John Clayton, Dick Oats, Gilad Hekselman sau Jordi Rossy. A studiat la Berklee College of Music, Universitatea de Stat din New York, Conservatorium din Amsterdam și Conservatorul din Paris. Gianni Gagliardi este fondatorul BCN Jazz Collective, etichetă și platformă pentru tinerii compozitori care doresc să publice și să-şi promoveze operele.

          Concertul poate fi ascultat în direct pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical din ţară şi în streaming live pe Internet, pe www.radioromaniacultural.ro și www.romania-muzical.ro.

          Biletele şi abonamentele la concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio se pot achiziţiona online prin reţeaua www.bilete.ro. Acestea se pot achiziționa și la casa de bilete a Sălii Radio şi sunt disponibile, de asemenea, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos şi Inmedio, semnalizate Bilete.ro.

         Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro.