Se lansează abonamentele noii stagiuni la Sala Radio:
o săptămână pentru a vă asigura locul la evenimente speciale!

 

 

După o participare importantă în cadrul Festivalului Internațional ”George Enescu”, Orchestrele și Corurile Radio România își redeschid – vineri, 11 octombrie 2019 – noua stagiune la SALA RADIO, cea mai mare sală de concerte simfonice din România, dotată cu cea mai mare orgă din sud-estul Europei.

Şi pentru a fi siguri că nu pierdeţi importante evenimente muzicale ale toamnei, vă propunem, începând din 3 septembrie, noile ABONAMENTE pentru perioada octombrie-decembrie 2019 a stagiunii de concerte de la Sala Radio.

Concertul inaugural al noii stagiuni, susținut de Orchestra Națională Radio, îi va avea ca invitați speciali pe dirijorul german CHRISTIAN REIF – aplaudat recent la pupitrul Orchestrei Simfonice de Tineret din San Francisco – și pianistul român MATEI VARGA, laureat al Concursului Internațional ”George Enescu”. Cariera muzicianului român include evenimente prezentate în cele mai mari săli de concerte din lume, precum Carnegie Hall (New York), Konzerthaus (Berlin), Auditorium du Louvre (Paris), National Center for Performing Arts (Beijing), Palau de la Música (Barcelona).

Orchestra de Cameră Radio își va deschide și ea noua stagiune cu doi artiști de marcă: dirijorul LADISLAU HORVATH – concertmaestru al prestigioasei orchestre italiene Maggio Musicale Fiorentino și violonistul ALEXANDRU TOMESCU, care interpretează pe celebra vioară STRADIVARIUS Elder-Voicu.

Pe afișele primelor trei luni de stagiune, veți regăsi și alți mari muzicieni de renume internațional: dirijorii RYAN BANCROFT (S.U.A), NAOTO OTOMO (Japonia), PEDRO CARNEIRO (Portugalia), GERD SCHALLER (Germania), NAYDEN TODOROV (Bulgaria), NICOLAE MOLDOVEANU, CIPRIAN MARINESCU, CRISTIAN OROȘANU (România), alături de soliștii: IOANA CRISTINA GOICEA – vioară, BEATA BILINSKA (Polonia), HORIA MIHAIL, CADMIEL BOŢAC, SÎNZIANA MIRCEA – pian, RĂZVAN SUMA și MARIN CAZACU – violoncel.

Stagiunea de concerte de la Sala Radio va continua cu o paletă variată de evenimente, de la concerte simfonice sau recitaluri camerale propuse de Orchestra Națională Radio și Orchestra de Cameră Radio, la concerte de jazz, pop, blues ale Big Band-ului Radio, concertele folclorice ale Orchestrei de Muzică Populară, concertele Corului de Copii Radio și ale Corului Academic Radio etc.

Pentru a vedea care sunt evenimentele din stagiune la care sunt valabile abonamentele, va rugăm să consultați secțiunea de program de pe site-ul www.orchestreradio.ro.

Biletele individuale pentru cele 3 luni vor intra la vânzare începând din data de 10 septembrie.

 Preţurile la abonamente:

 

– Abonamente de acces:
– categoria I –   300 lei
– categoria a II-a –  240 lei
– categoria a III-a – 180 lei

 

– Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)
– categoria I redus –  180 lei
– categoria a II-a redus – 144 lei

Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete telefonic: 021. 314.68.00. Programul este :

  • marți – vineri :  13:00-19:00
  • sâmbătă – duminică:  închis (cu excepția zilelor în care sunt programate concerte, când programul este 13:00-19:00)

 

Biletele și abonamentele la concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi la casa de bilete a Sălii Radio. Abonamentele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate.