Pe lista de lucruri pe care îți dorești să le reușești anul viitor se numără mai multe momente frumoase pentru tine și muzică bună? Cauți un cadou special pentru cei dragi? Vrei să asculți câteva dintre cele mai cunoscute creații ale muzicii clasice, în interpretarea celor mai mari muzicieni români ai momentului? Pentru toate acestea, Orchestrele și Corurile Radio România lansează marți, 10 decembrie, noile abonamente pentru primele 3 luni ale anului 2020 (ianuarie-martie)!

Suita de concerte extraordinare dedicate anului aniversar BEETHOVEN (250 de ani de la nașterea celebrului compozitor), concertele CHOPIN (210 ani de la naștere), concertul de serenade propus de Orchestra de Cameră Radio sau gala de operă ce marchează 30 de ani de activitate ai apreciatei soprane de talie internațională ELENA MOȘUC sunt doar câteva dintre momentele pe care nu trebuie sa le ratați la Sala Radio!

Mari muzicieni precum dirijorii CRISTIAN MANDEAL, TIBERIU SOARE, TIANYI LU, LEO HUSSAIN, JULIEN LEROY, KAHCHUNG WONG, PATRICK HAHN, pianiștii ADELA LICULESCU, DANA CIOCÂRLIE, TOMA POPOVICI, SÎNZIANA MIRCEA, violoniștii GABRIEL CROITORU, ALEXANDRU TOMESCU, VALENTIN ŞERBAN, violonceliștii RĂZVAN SUMA și MIRCEA MARIAN, flautiștii ION BOGDAN ŞTEFĂNESCU și MATEI IOACHIMESCU sunt doar câțiva dintre artiștii pe care îi veți aplauda în concertele Orchestrelor și Corurilor Radio România.

Stagiunea de concerte de la Sala Radio cuprinde o paletă variată de evenimente, de la concerte simfonice sau recitaluri camerale propuse de Orchestra Națională Radio și Orchestra de Cameră Radio, la concerte de jazz, pop, blues ale Big Band-ului Radio, concertele folclorice ale Orchestrei de Muzică Populară, concertele Corului de Copii Radio și ale Corului Academic Radio etc.

 

Pentru a vedea care sunt evenimentele din stagiune la care sunt valabile abonamentele, va rugăm să consultați secțiunea de program de pe site-ul www.orchestreradio.ro.

Biletele individuale pentru cele 3 luni vor intra la vânzare începând din data de 17 decembrie 2019.

 

Preţurile la abonamente:

 

– Abonamente de acces:

– categoria I – 285 lei
– categoria a II-a – 228 lei
– categoria a III-a – 171 lei

 

– Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)

– categoria I redus – 171 lei
– categoria a II-a redus – 137 lei

 

Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete telefonic: 021. 314.68.00. Programul este :

  • marți – vineri :  13:00-19:00
  • sâmbătă – duminică:  închis (cu excepția zilelor în care sunt programate concerte, când programul este 13:00-19:00)

 

Biletele și abonamentele la concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi la casa de bilete a Sălii Radio. Abonamentele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate.