9.03.2021

 

Seria de concerte Jazz Evenings at the Radio Hall revine pe scena Sălii Radio, sub forma unui cadou muzical, dedicat  Zilei Internaționale a Femeii : Love Around the World (concert fără public).

 

Protagoniștii evenimentului transmis LIVE de la Sala Radio, membri ai Big Band-ului Radio – trompetistul Sebastian Burneci, pianistul George Natsis, contrabasistul Adrian Flautistu, bateristul Laurențiu Zmău si percuționistul Adrian Cojocaru – vă invită joi, 11 martie 2021, de la ora 19.00, la o călătorie virtuală în jurul lumii, prin cântecele de dragoste propuse într-o abordare inedită.

 

Vom asculta împreună piese precum “Sabor a mi”, vestitul bolero compus în 1959 de cântărețul mexican Alvaro Carrillo, sau “Guarda che luna”, un minunat cântec de dragoste italian creat de Fred Buscaglione, dar și cântece de iubire autohtone precum “Vreau să vii în viața mea”, compus de Aura Urziceanu, în anul 1986.

 

Concertul cuprinde, de asemenea, și un emoționant moment de trio de jazz condus de pianistul George Natsis – alături de Adrian Flautistu, la contrabas si Laurențiu Zmău, la baterie – în memoria marelui compozitor și pianist de jazz Chick Corea, care s-a stins din viață pe 9 februarie 2021.

 

Concertul va fi transmis LIVE pe calea undelor – pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical – în streaming live pe Internet, pe site-urile www.radioromaniacultural.ro și www.romania-muzical.ro, și pe paginile de FACEBOOK Orchestrele și Corurile Radio și Radio România Muzical.

 

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro.