3.06.2021

 

 

Joi, 10 iunie (ora 19.00), ultimul concert al seriei „Jazz Evenings at Radio Hall”  din stagiunea 2020-2021 de la Sala Radio se intitulează sugestiv „Here’s To Life!” – un „cântec” închinat bucuriei vieții și revenirii publicului în sală, după o lung șir de evenimente transmise live prin calea undelor și online, din motive pandemice.

 

Protagoniștii seriei de concerte, pianistul George Natsis și trompetistul Sebastian Burneci, îi vor avea alături pe Paolo Profeti la saxofon, Adrian Flautistu la contrabas, Laurențiu Zmău la baterie si Adrian Cojocaru la percuție și trombon. Fiecare dintre muzicienii pe care îi veți aplauda la Sala Radio sunt reprezentanții celor patru partide muzicale ce alcătuiesc Big Band-ul Radio România (saxofoane, trompete, tromboane și sectia ritmică). Ei sunt și inițiatorii acestei serii de concerte, în perioada când restricțiile pandemiei au făcut imposibilă funcționarea întregului big band.

Concepția proiectului și conducerea muzicală îi aparțin lui Paolo Profeti.

 

„După această perioadă atât de grea pentru noi toți, închidem sezonul de concerte live la Sala Radio cu un mesaj plin de optimism, cu bucuria pe care de fiecare dată o trăim când ne adresăm publicului – chiar și de la distanță – și cu speranța revenirii în sala de concerte și la începutul stagiunii viitoare.” – a declarat Sebastian Burneci despre acest eveniment

 

În repertoriul serii veți asculta piese ca: Strasbourg St. Denis (R. Hargrove), Mr. Clean (Weldon Irvine), Jive Samba (Nat Adderley), The Blessing (O. Coleman), The Jody Grind (H. Silver), Mercy, Mercy, Mercy (J. Zawinul) ș.a.

 

 

Concertul va fi transmis LIVE pe calea undelor – pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical – în streaming live pe Internet, pe site-urile www.radioromaniacultural.ro și www.romania-muzical.ro, și pe paginile de FACEBOOK Orchestrele și Corurile Radio și Radio România Muzical.

 

Biletele sunt disponibile în sistem online, pe iabilet.ro, și la casa de bilete a Sălii Radio. Biletele se pot achiziționa, de asemenea, și în magazinele Flanco, benzinăriile Rompetrol, Metrou Unirii 1, magazinele „Muzica”, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde în țară.