19.05.2022

ÎN RITM DE SWING… LA SALA RADIO

Jazz… swing… jazz…

Joi, 26 mai 2022, de la 19.00, Big Band-ul Radio vă invită la o nouă seară de jazz desfășurată la Sala Radio. Sub titlul „De MAI”, muzicienii ansamblului Radio România propun publicului piese celebre compuse de marii compozitori de jazz, aparținând unor perioade diferite, muzicieni pe care îi putem numi „clasici ai big band-ului”. Seara va fi dedicată în special swing-ului, prin lucrări semnate de Duke Ellington, Count Basie, Sammy Nestico, Oliver Nelson, Neal Hefty.

Concertul va fi transmis LIVE pe calea undelor – pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical – și LIVE online, pe site-urile celor două posturi de radio.

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Sălii Radio (tel. 021 314.68.00 sau 021 303.14.28). Pentru programul casei de bilete, vă rugăm să consultați site-ul oficial www.orchestreradio.ro secțiunea Bilete.

Biletele sunt disponibile și în sistem online pe iabilet.ro. Biletele sunt, de asemenea, disponibile și în magazinele Flanco, benzinăriile Rompetrol, Metrou Unirii 1, magazinele „Muzica”, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde în țară.