9.05.2023

           

 

  

Duminică, 14 mai 2023 (de la 17.00), Orchestra de Muzică Populară Radio – dirijată de ADRIAN GRIGORAȘ – vă invită la Sala Radio la un concert aniversar dedicat solistei de muzică populară MARIANA IONESCU CĂPITĂNESCU, la sărbătorirea a 35 de ani de carieră artistică.

 

Mariana Ionescu Capitănescu este o apreciată voce a folclorului oltenesc. A îndrăgit cântecul popular încă din copilărie, dar și-a început activitatea artistică profesională la vârsta de 19 ani.  La 22 de ani, a obținut cele mai importante premii din cariera sa artistică: premiul I la festivalul național „Maria Tănase” de la Craiova, respectiv Marele Premiu la concursul „Topul tinerilor interpreți”, organizat de Radiodifuziunea Română. Aceste premii i-au adus consacrarea artistica, urmând apoi o serie de înregistrări la radio și filmări la televiziune. Cariera sa este strâns legată de Ansamblul „Maria Tănase” din Craiova.

 

Alături de artista aniversată, vor urca pe scena Sălii Radio invitații Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Maria Ghinea, Alexandru Pugna, Marcela Fota, Constantin Măgureanu, Constantin Bahrin, Emil Badea, Nicu Troncea, Maria Dinu. Evenimentul va fi prezentat de Codruţa Florescu.

 

Coproducător: EMI TV

 

 

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Sălii Radio (tel. 021 314.68.00). Pentru programul casei de bilete, vă rugăm să consultați site-ul oficial www.orchestreradio.ro – secțiunea Bilete. Biletele sunt disponibile și în sistem online – pe entertix.ro și myticket.ro – şi în librăriile Cărtureşti. Biletele și abonamentele achiziționate până la data de 1 mai 2023 prin iabilet.ro rămân valabile.