10.10.2023

           

 

Duminică, 15 octombrie 2023, de la ora 17.00, la Sala Radio sunteți invitați la primul concert folcloric din noua stagiune (2023-2024). Evenimentul prezentat de ORCHESTRA DE MUZICĂ POPULARĂ RADIO este dedicat solistei GETA POSTOLACHE, reprezentanta Țării Vrancei, care aniversează 45 de ani de carieră artistică.

„Îmi place să fiu om de omenie şi să-i fac pe oameni să se simtă bine peste tot pe unde cânt.” – declară Geta Postolache despre muzica sa

Născută pe 27 septembrie, 1948, în satul Vadu Roşca, comuna Vulturu, judeţul Vrancea, apreciata solistă Geta Postolache este o prezenţă activă pe scena muzicii populare de peste 45 de ani. Deşi talentul pentru arta interpretativă a fost evident încă din copilărie, consacrarea artistică a venit ceva mai târziu, la vârsta de 29 de ani.

Cunoscuta interpretă de muzică populară a debutat în anul 1982, a imprimat două discuri de vinil, dar și șapte CD-uri cu muzică tradițională moldovenească. Cel mai recent album al artistei se intitulează „Lume, dragă, tu ești bucuria mea!”, lansat în 2010, și cuprinde 14 melodii de petrecere și voie bună. Geta Postolache semnează versurile și muzica pentru multe dintre cântecele sale.

Concertul dirijat ADRIAN GRIGORAȘ îi reunește pe scena bucureșteană pe invitații speciali DANIELA CONDURACHE, MARIANA ANGHEL, ION GHIȚULESCU, CLAUDIA TOROP, GHEORGHIȚA NICOLAE, POLINA GHEORGHE, ILEANA MATUS,  VASILE CIOBANU, LUCICA PĂLTINEANU și EMIL BADEA.

Seara de folclor de la Sala Radio va fi prezentată de RALUCA DIACONU.

              Coproducător: EMI TV

 Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Sălii Radio (tel. 021 314.68.00). Pentru programul casei de bilete, vă rugăm să consultați site-ul oficial www.orchestreradio.ro – secțiunea Bilete. Biletele sunt disponibile și în sistem online – pe entertix.ro și myticket.ro – şi în librăriile Cărtureşti.