27.02.2024

 

 

Primăvara sosește la Sala Radio cu abonamente și bilete pentru ultimele 3 luni ale stagiunii cu numărul 95 pe scena Radio România! Abonamentele pentru perioada aprilie – iunie 2024 vor fi disponibile la vânzare în perioada 28 februarie – 5 martie 2024. Biletele individuale vor fi puse în vânzare începând din data de miercuri, 6 martie 2024.

 

Printre „hit-urile” muzicii clasice pe care le veți asculta la Sala Radio se numără: Mozart – uvertura operei Nunta lui Figaro, Beethoven – Simfonia nr. 2, Simfonia nr. 5 și Triplul concert pentru pian, vioară, violoncel și orchestră, Debussy – Preludiu la după-amiaza unui faun, Mahler – Simfonia nr. 4, Lalo – Simfonia spaniolă, Prokofiev – Petrică şi lupul, Stravinski – Pasărea de foc, Rimski-Korsakov – Șeherazada, Rahmaninov – Concertul nr. 3 pentru pian și orchestră. De asemenea, printre evenimentele speciale de care vă veți bucura în perioada următoare se numără concertele nr. 3 și 4 din seria Integralei Brahms (lucrările simfonice și concertante), Concertul Regal (devenit o tradiție anuală la Sala Radio, ce punctează sărbătoarea regalității în România), evenimentul de închidere a Festivalului internațional de violoncele CellEAST, concertele din cadrul Săptămânii Internaționale a Muzicii Noi (SIMN) – ediția cu numărul 33 – și concertul de tango-uri intitulat Interbelic, prezentat de Analia Selis alături de Orchestra de Cameră Radio.

 

Printre invitații speciali pe care îi veți aplauda pe scena Sălii Radio în ultimele trei luni ale stagiunii 2023-2024 se numără dirijorii Delyana Lazarova, Christopher Warren-Green, Francesco Lecce-Chong, Andreas Ottensamer, Daniel Raiskin, Mirian Khukhunaishvili, Dimitris Botinis, Gabriel Bebeșelea, Jonathan Bloxham, pianiștii Alexandra Silocea, Sînziana Mircea, Alexei Volodin, Daniel Ciobanu, Florian Mitrea, Luiza Borac, violoniștii Remus Azoiței, David Grimal și Leticia Moreno, violonceliștii Andrei Ioniță, Ștefan Cazacu, Denis Severin, Atanas Krastev.

De asemenea, veți avea prilejul reîntâlnirii cu apreciații soliști ai Orchestrelor și Corurilor Radio România: violonistul Alexandru Tomescu, pianistul Horia Mihail și violoncelistul Răzvan Suma.

Pe lângă concertele simfonice și camerale propuse de Orchestra Națională Radio și Orchestra de Cameră Radio, Big Band-ul Radio va reveni pe scenă cu frumoase seri de jazz (sub bagheta dirijoarei Simona Strungaru) și Orchestra de Muzică Populară Radio va oferi publicului concerte de folclor. Corul Academic Radio și Corul de Copii Radio vor fi, de asemenea, aplaudate pe scena Sălii Radio.

 

În perioada 28 februarie – 5 martie 2024 vor fi disponibile la vânzare abonamentele pentru perioada aprilie-iunie 2024. Cele două formule de abonament vor cuprinde concertele Orchestrei Naționale Radio, respectiv pe cele ale Orchestrei de Cameră Radio. Pentru a vedea care sunt evenimentele din stagiune la care sunt valabile abonamentele, va rugăm să consultați secțiunea  „Program concerte” de pe site-ul www.orchestreradio.ro.

Biletele individuale pentru toate concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio vor deveni disponibile DUPĂ vânzarea abonamentelor, începând cu data de miercuri, 6 martie 2024.

 

Preţuri abonament pentru concertele ORCHESTREI NAŢIONALE RADIO (perioada aprilie-iunie 2024):

Abonamente de acces
– categoria I – 700 lei
– categoria a II-a – 560 lei
– categoria a III-a – 420 lei

Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)
– categoria I redus – 420 lei
– categoria a II-a redus – 336 lei

Preţuri abonament pentru concertele ORCHESTREI DE CAMERĂ  RADIO (perioada aprilie-iunie 2024):

– Abonamente de acces:
– categoria I –  574 lei
– categoria a II-a – 459 lei
– categoria a III-a – 344 lei

– Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)
– categoria I redus –  344 lei
– categoria a II-a redus –  275 lei

 

 

Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete telefonic: 021. 314.68.00.

Pentru programul casei de bilete, vă rugăm să consultați site-ul oficial www.orchestreradio.ro – secțiunea Bilete.

 

Biletele și abonamentele sunt disponibile și în sistem online – pe entertix.ro și myticket.ro – şi în librăriile Cărtureşti.

Abonamentele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate.